maanantai 6. marraskuuta 2023

Halle lujaa - Revisio 2.02

 



Oikeistolla on maassanne? aika vähän pressaehdokkaita. Elämäni Piisi pressasetäkisaan mahtui vain neljä oikeiston ehdokasta, tosin kotinatsilla vahvistettuna.


Oikeiston ”pääehdokkaan” taustajoukkoihin, eli ”kansalaisvaltuuskuntaan” on saatu lisää ”merkittäviä” nimiä, mukaan mahtuu kaikenlaista patjakonsulttia ja ingengööraa, lisäksi vihertävän oikeiston riveihin on näköjään liittynyt esimerkiksi aikoinaan Yleisradion musiikkitoimitusta palvelut nallukkasetä.  


Totta on että setiä kansalaisvaltuuskuntarivissä tarvitaan etteivät äänet lipsahda sinne vasemmalla puolelle ja naiselle. Yksi naispresidentti maassanne? riittää kyllä, kuuluu kotinatsilla vahvistetun setäoikeiston rikas viesti.


Halle lujaa vaan ihan jokaiselle äänestämään aikovalle!


Katsellaan Elämän Piisi -setää ja odotellaan kalluppeja. Saattaa toisella kierroksella käydä niin, että maanne äänestäjä joutuu valitsemaan noista sedistä sen mielestään pienemmän pahan.


Halle lujaa!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Halle lujaa - Revisio 2.02

  Oikeistolla on maassanne? aika vähän pressaehdokkaita. Elämäni Piisi pressasetäkisaan mahtui vain neljä oikeiston ehdokasta, tosin kotinat...