keskiviikko 13. syyskuuta 2023

Toksista setäelämää - Revisio 2.01

 

                                                  (setä_oletettu lähikuvassa)

Setäoletettujen pressakisaan on ehkä lähdössä mukaan pari tätioletettua. Toistaiseksi suosikkeja ei ole luvassa köyhille ja kipeille, ehkä vasemmiston tätioletetut keräävät köyhien äänet ensimmäisellä kierroksella jos lähtevät mukaan tuohon setäin ja selitysten kisaan. 


Mutta kenelle nuo  täteinä oletetut niin sanotusti testamenttaavat äänensä elleivät nouse toiselle kierrokselle? 


Erään läpsikkään mukaan tällä hetkellä aiemmin vihreä setäoletettu johtaa setäin oletettua kisaa. Heti kohta siellä aiemmin vihreän tukiyhdistyssedän kannoilla kirii perskokoomusnatsien triathlon tähti. 


Todella toksista setäin oletettua elämää tämä. 


Niin, tukiyhdistyksen aiemmin vihreä setä on juuri hän joka toi sähköyhtiöille suotuisat sähkön siirtohinnat valtakuntaan. Hän ei omien sanojensa mukaan ole ”mikään punainen” ja teki näin tilaa maan oikeistolaisimman vasemmistopuolueen mahdolliselle, vaaleanpunaiselle ehdokkaalle.  


Mutta mikä on tukiyhdityksen väri? 

Sillä nyt se on tukiyhdistyksen väristä siirtoa köyhiltä rikkaille, voi poijjaat ja oletetut! Jos sanoisin jotkin ääneen, korostaisin emfaattisesti: ”tukiyhdistyksen värinen”. 

  

Kivaa, kivaa, kivaa! 


Ihme ettei Suomen Pankin entistä pääjohtajaa ole saatu kisaan mukaan vaikka hän valtalehden muistelmatuokiossa (hämäläisiä paljastuksia) ennustaa että ”monet tulevat menettämään työpaikkansa”. Mutta vielä ehtii, eikä ikä ole tässä tapauksessa este, eikä edes lievä hidaste, kuten on emämaassamme, Pohjois-Amerikan Yhdysvalloissa huomattu.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Halle lujaa - Revisio 2.02

  Oikeistolla on maassanne? aika vähän pressaehdokkaita. Elämäni Piisi pressasetäkisaan mahtui vain neljä oikeiston ehdokasta, tosin kotinat...