perjantai 20. lokakuuta 2023

Revisio 2.01 Työlästä

 




Erityisesti on viime aikoina pitänyt varoa näillä maa-alueilla muun muassa tulvaa. Vesi tosiaan nousi pelloille ja huuhteli niille ajetun Kheimiiran  Itämeren syövereihin. Saattoi sinne valahtaa myös jonkun verran öljyä, ynnä muita voiteluaineita sillä vesi nousi rannikolla myös eräille tieosuuksille. 


Sinne siis  valuivat ’maanne johtavat kemikaaliratkaisut’. Mereen. Kemira.  Olen surullinen. Joskus ehdotin että vesialueiden, kuten meren rantojen suojakaistoja pitäisi kasvattaa. On kerrassaan ikävää että esimerkiksi niin sanottu ympäristöhallinto puuhastelee kalaportaita ja luontoretkiä hyväosaisille. Ei ole poliittista tahtoa tai yhtään mitään tahtoa muutenkaan. No, kiva tietysti että palkka juoksee. Ehkä he lukevat myös luontoaiheisia runoja siellä pääkonttorilla. Sopisi niin sanotusti kuvaan. Maailma siinä ympärillä hukkuu paskaan, mutta he eivät välitä. 


Näen jokseenkin myönteisenä että Suomen Sikalehti teki jutun Elokapinasta, vaikka en ihan pitänyt kirjoittelun sävystä. Sillä siellä Suomen Sikalahdessä kuitenkin jo odotellaan että ”nuoret” radikaalit talttuvat ja ryhtyvät myöhemmin presidenttiehdokkaiksi kuten tämä melkoisen kuuluisa SähköSiirtoHintaHaavisto omalla listallaan. Kukaan tuskin sähkön siirtohintaa nyt muistaa. Onneksi tyyppi tuli lipsauttaneeksi oikeistolaisuutensa oikein ääneen. Varmaan seuraava siinä ryssimään, eiku sössimään maan asioita. Edellistä ilmaisua ei saisi tietenkään käyttää joten korjataan se, siis kun se, tai joku muu noista ehdolla olevista setäselittäjistä valitaan se sössii sitten siinä ainakin kuusi vuotta. Erityisesti toivon ettei Kaskinauris tule valituksi.


Mutta sellaista se on tuo peruskonservatiivinen junttapullameininki että niinkin voi käydä.   Saisko olla vähän Juhla-Mokkaa? En ihan tuon jutun perusteella tee lehtitilausta, vaikka juuri sitä päätoimittaja kaikessa viisaudessaan luultavasti hakee, nyt kun pitäis samalla jotenkin nuoleskella tuota menneisyydessä elävää kansanosaa joka tämän natsihallituksen äänesti valtaan.  


Kaikenlainen kirjoittelu on työlästä, myös mielipidekirjoittelu. 

Niin. 

Kirjoittelu on niin työlästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Halle lujaa - Revisio 2.02

  Oikeistolla on maassanne? aika vähän pressaehdokkaita. Elämäni Piisi pressasetäkisaan mahtui vain neljä oikeiston ehdokasta, tosin kotinat...